L’ocàs dels Estats






Posted: 21 Mar 2014 09:55 AM PDT

Ja m’agradaria que l’assoliment de  la independència de Catalunya, fos un dels catalitzadors de la caiguda del Règim dels Estats.

Potser no em perdonaran els politòlegs i els experts en recórrer el budellam dels procediments i la “ciència” de l’Administració Pública que els hi vulgui tan mal com per haver de canviar els coneixements  apresos en una carrera de ciències polítiques, tan dura com pilotar un F1 en les giragonses del circuïts patrocinats per l’Ecclestone, però és per un bé superior que s’hauran de sacrificar, i algú caldrà que modifiqui les bases de la ciència política fonamentada en l’existència de l’Estat.

Abunden ara, dia sí, dia també, les declaracions de desconeguts “experts”, ministres o ex ministres, polítics en actiu o en classe passiva, i desconeguts “influents” que ens il·lustren sobre els riscos de la fragmentació del Estats actuals. Son declaracions interessades, sens dubte, i trobaríem el seu perquè i el seu origen estirant del fil de la biografia de cadascun del postuladors i oracles dels desastre.
És assenyat voler una selecció esportiva “nacional” per carregar-se totes les seleccions esportives “nacionals”, o voler un Estat propi per poder desestatalitzar el món d’Estats propis?.

La meva resposta és Sí-Sí, i això votaré el dia 9 de novembre, perquè només així  és pot ser a la línia de sortida d’aquesta cursa, mes important i de fons, que consisteix en guanyar la llibertat dels pobles perseguit per l’Estatalisme.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cada dia, un conte: L'excursió, de Sergi Pàmies