dissabte, 2 d’abril de 2011

Baltasar GARZÓN

 La fuerza de la razón

"Creo que la fuerza de la razón, frente a la razón de la fuerza, siempre debe imponerse sobre cualquier tentación de los que, disponiendo del poder, lo utilizan arbitrariamente.""


Este libro es el resultada de un ofrecimiento, una colaboración y un deseo. Isabel Coixet se ofreció a firmar un documental. Manuel Rivas accedió a colaborar y Baltasar Ganzón quiso hablar por primera vez de la situación por la que estaba pasando, y de toda su trayectoria. Al presentar esa entrevista , ampliada y actualizada, La fuerza de la razón es un documento fundamental para entender la historia reciente de la justicia en España, desde la operación Nécora hasta el caso Gürtel, pasando por la liberación de Ortega Lara, las investigaciones sobre la mafia, la lucha contra Al-Qaeda, el caso Argentina o la detención de Pinochet, y para comprender el modelo de justicia que se pretende imponer y por qué se quiere apartar de su labor a una de las personas más destacada de la España democrática.


El libro ed. DEBATE,                                       incluye DVD del documental de


                                                                                        Isabel COIXET
                                                                                             Prólogo de

                                                                                         Manuel RIVAS
                                                                                                                           
                                                                                                                                     


dilluns, 28 de març de 2011

Genocidi cultural contra la llibertat d'expressióBenvolguda/ Benvolgut,
Com ja sabreu, Acció Cultural del País Valencià no ha pogut pagar la multa de 600.000 euros que li va imposar el Govern valencià per no tallar les emissions de TV3 al País Valencià dins del termini de pagament voluntari. Per això, a partir d'ara ha de suportar un recàrrec sobre aquest import que suposarà haver de pagar al voltant de 800.000 euros en un termini aproximat de 50 dies, quantitat que una entitat com la nostra sense ànim de lucre no pot assumir.

És per això que necessitem el vostre ajut, ja que el temps se'ns acaba, i si no fem front al pagament s’iniciaria un procés d’embargament dels nostres comptes corrents i béns mobles i immobles.Us demanem, doncs, el vostre suport econòmic. Ens podeu ajudar de tres maneres:


  • Agafant bons d'ajut (hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, i podeu agafar-ne tants com vulgueu) a qualsevol Casal d'ACPV o a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/Sant Ferran, 12) de València, per a repartir-los i vendre’ls entre els vostres familiars i amistats.
  • Podeu fer una donació mitjançant un ingrés als comptes:
    • 2100 0700 12 0200294927
    • 2077 0001 27 3103581289
  • Podeu explicar-ho als familiars i amistats perquè col·laboren en la venda de bons i en fer que més persones participen en la recollida d'aportacions per a fer front a les multes.


Si( Si voleu més informació, podeu simplement contestar a aquest correu o telefonar al vostre Casal o a l’OCCC (96 315 77 99 ext 209)Manifestació 16 d'abril a València.
18h Torres de Quart

Amb Carles Santos i Lluís Llach

Sí a TV3! Sí a la Llengua!
Sí a la transparència!

Més informació: www.acpv.cat