Cartell de la diada 2012

Cartell de la diada 2012 / Estelada blava




ATENCIÓ: CANVI EN EL PUNT DE TROBADA DE SI (PG.GRÀCIA/PROVENÇA) I ACTIVITATS PER LA DIADA
Amics i amigues,
L’Assemblea Nacional Catalana, atesa la massiva assistència de persones i entitats que es preveu a la manifestació de l’11S, va decidir ahir ordenar els blocs de la manifestació. En aquest sentit, a Solidaritat Catalana per la Independència li ha estat assignada la següent ubicació: Pg. Gràcia/ Carrer Provença. És necessari respectar les indicacions de l’entitat organitzadora i us hem informat del canvi tan aviat com ho hem sabut. Per arribar a la nova ubicació us aconsellem que ho feu des de la Diagonal, caminant en direcció mar.
Si us plau, feu la màxima difusió del canvi d’ubicació del punt de trobada de Solidaritat Catalana per la Independència: Pg. Gràcia/ Carrer Provença.
Seguidament us detallem les principals activitats organitzades per Solidaritat Catalana per la Independència de cara a la Diada d'enguany. 

Dilluns 10 de setembre
Barcelona: Marxa de torxes fins el Fossa de les Moreres. Parlaments de Sònia Urpí (Coordinadora de la Regional de Barcelona i l'Hospitalet) i Uriel Bertran (Secretari General de Solidaritat Catalana per la Independència). Us convoquem a tots a les 21h a l'Ateneu La Forja, carrer Milans, 4Mapa per arribar-hi

Dimarts 11 de setembre
Barcelona: Ofrena floral al Monument de Rafael Casanova. Si voleu acompanyar els nostres Diputats ens trobarem a les 10h a la confluència dels carrers Bruc i Ronda de Sant PereMapa per arribar-hi

Barcelona: Acte polític. A les 12h Passeig del Born/ Fossar de les Moreres Mapa per arribar-hi

Barcelona: 17h Manifestació Unitària organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana
Us adjuntem els cartells que hem editat per aquesta Diada... compartiu-los i que corrin per la xarxa!

Solidaritat Catalana per la Independència

Documents:
Cartell Diada 2012 estelada groga
Cartel Diada 2012 estelada blava



De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada al fitxer i també rectificar-la, cancel•lar-la o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic info@solidaritatcatalana.cat.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cada dia, un conte: L'excursió, de Sergi Pàmies