Solidàritat i el PSAN demanen el vot afirmatiu el 10 d'Abril





Solidaritat i el PSAN demanen el vot afirmatiu el 10 d'abril





Solidaritat per la Independència (SI) i el Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN) van fer ahir un acte de suport a l'última tongada de les consultes sobre la independència, que serà diumenge. El diputat Uriel Bertran i el militant del PSAN Jordi Babiano van fer una crida a la participar-hi, en tots els municipis on es farà la consulta i a votar afirmativament.



Els representants dels dos partits independentistes van fer també una crida conjunta a la mobilització ciutadana per la manifestació del 16 d'abril a València. 'Sí a TV3! Sí a la llengua! Sí a la transparència!' és el lema de la manifestació que recorrerà València, organitzada per Acció Cultura! l del País Valencià.
Amb la manifestació culminaran totes les mobilitzacions i actes que hi ha hagut a tot el país contra el cessament de les emissions de TV3 al País Valencià. El 17 de febrer ACPV es va veure obligada a tancar els repetidors, per l'amenaça de més multes de la Generalitat Valenciana.


Enllaç notícia sencera: http://www.vilaweb.cat/noticia/3870399/20110407/solidaritat-psan-demanen-vot-afirmatiu-10-dabril.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cada dia, un conte: L'excursió, de Sergi Pàmies