Cróniques personals original de LLum Sánchez












         Benvolguda LLum:

Cóm estàs? Espere que la teua salut siga bona i que ja et trobes totalmentement
recuperada de l'operació. Primer de res volía demanarte disculpes per no haver-te visitat, però he tingut un estiu massa mogudet.

Amb aquesta carta m'agradria comunicate el meu agraïment pel tracte rebut durant el període de pràctiques. Em sentí molt bé i aprengué molt; tu em proporcionares diverses idees de cóm ensenyar i aprendre dels altres. Ha estat un exemple per mi i tot el que he pogut recapitular amb tu ara ho he fet servir; i espere que seguirà essent-me útil al meu futur com docent.

Tu em proporcionares diverses maneres d'ensenyar i aprendre dels altres. Has estat un exemple per mí i tot allò que he pogut recapitular amb tu m'ha ajudat ara i espere que que ho faré servir al meu futur com docent.

Al trobar-me a la teua aula m'he pogut identificar com una mestra més; he tingut l'oportunitat de descobrir el món meravellós de l'ensenyament i m'he convençut que aquesta és la meua professió. M'endinsat un poc més encara en allò que significa l'escola i he tingut unes vivències esplèndides, que mai no podré oblidar.

Sé que en esta professió no tot és de color de rosa i que és molt dura, encara que els altres no ho vegen així. Ara m'adone que en aquesta societat he de desempenyar un paper important com professora i espere estar a l'altura per defensar la carrera.

A l'universitat em qualificaren d' excel·lent la prova final de pràctiques, cosa que em fa sentir molt cofoia. Ara començaré a assistir a una acadèmia per preparar-me la oposició i presentar-me a la propera convocatòria.

Vulgués demanar-te que hi digués als xics i xiques que he tingut com alumnes, que mai no els podré oblidar. Sempre tindré un raconet al meu cor per als que foren els primers alumnes i desaré amb tendresa tots els records que em donaren.

Ara, en escriure, en vé la malenconia, perquè me'n recorde molt de tots ells i dels moments que visquerem junts. Espere poder anar-hi algún dia i parlar amb tots i que vosaltres tingueu les mateixes ganes de veure'm.

Et desitge el millor del món, perquè ets una bona mestra, però millor persona y em sent molt satisfeta d'haver-te conegut i d'haver pogut aprendre amb tu.

Gràcies per tot,
S'acomiada atentament:

MARIA, alumna de pràctiques


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cada dia, un conte: L'excursió, de Sergi Pàmies