El món de Roser

AMSTERDAMSE Bos

Ens trobaren amb un bosc de més de mil he. plenes de praderies, arbres, i unes dues-centes espècies d'ocells, tot i que no han sorgit d'una manera natural sinó que és obra -com moltes coses en aquest país guanyat al mar-, de la ma de l'home. Ens vam assabentar que als anys trenta es transformà aquest polder, seguint un disseny que recorda la campanya anglesa, amb gran praderies verdes, arbres de diferents espècies i tonalitats, i grans espais per a l'esplai i el divertiment dels visitants. A l'entrada principal poden llogar-se bicicletes, canoes i vaixells de pedal. Nosaltres ens quedaren amb unes humils bicicletes i ens endinsarem pel bos que té cinquanta-un qm. de carrils bici, i una infinitat de rutes per fer-les a peu. Ens sentirem con "Alicia al país de les meravelles."

Comentaris

Araceli Merino ha dit…
Llum, per fi he pogut fer cap al teu pais de les meravelles de relats. El que més m'agrada és el sentit comú que hi desplegues.
Una vegada més estic amb tu. La natura és quasi sempre un viatge al país de les meravelles, potser perquè el ciment i les totxanes ja ens surten per les orelles.
Una abraçada ben gran.

Entrades populars d'aquest blog

Cada dia, un conte: L'excursió, de Sergi Pàmies